8.9.12

Ayakkabı yenileme

Eda'nın daha yaz başında aldığımız babetleri bu hale gelmişti.
 
Pinterest'te ayakkabı yenilemeyle ilgili örnekler görünce denemek istedim.
 
Bu iş için gereken esas malzeme mode podge. Ayakkabıyı kumaş, gazete kağıdı, karikatür dergisi ya da paket kağıdıyla kaplama anlatılmıştı. Ben de English Home'dan aldığımız bir peçeteyi kullandım.
 
Desenleri kesip tek kat peçeteyi mode podge ile ayakkabıya yapıştırdım. Tüm desenleri yapıştırdıktan ve ilk mode podge kuruduktan sonra aralarında en az 20 dk bekleyerek tüm ayakkabıya 3 kez tekrar mode podge sürdüm. Ayakkabılar 24 saat sonra kullanıma hazır hale geldi. 
 

Eda çok beğendi. "Artık ayakkabı işine de girersin,anne..." diyerek hafiften dalga geçti.
Eşim de satın aldığımızı düşünecek kadar beğendi.
Ben de ilk deneme olarak sonuçtan memnun kaldım.


Artık canımızın istediği desende ayakkabı giyebiliriz herhalde...

3 yorum:

  1. Süpersiniz harika olmuş ellerinize sağlık.Mode podge dediğiniz bir yapıştırıcı markasımı bilgi verebilirmisiniz.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Mode Podge Plaid marka bir ürün. Hem yapıştırıyor hem de son kat koruyucu görevi yapıyor. http://www.plaidonline.com/mod-podge/brand/home.htm linkinden ürünü ve neler yapıldığını inceleyebilirsiniz.
      Kumaşa özel Mode Podge ile desenler kumaşa sabitlenebiliyor. Ben ayakkabı için Outdoor Mode Podge kullandım. Kullanım alanı çok geniş. Uygulaması da oldukça kolay. Hobi marketlerde bulabilirsiniz.
      Sevgilerimle...

      Sil
    2. Bilgi için teşekkürler benim çok işime yarayacağı kesin.Keçe kuşlarda çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...