7.3.14

gorjuss kızlar


Uzuuun aradan sonra nihayet fotoğraf çekmeye başladım...
Bu sevimli kalemlikleri Eda'm ve arkadaşı için pazartesi günü yaptım. Gorjuss kızlarına çok düşkün benim prensesim. Bu masum ifadeli kızları ben de çok beğeniyorum.



Güven sanattan aldığım eski model ahşap kalem kutusunun dışını midnight blue içini ise ve kapağını holiday red ile boyayıp biraz stencil ile süsledim. Şirin kızın da elbisesini hamurla kabartıp dantelden jüpon ekledim.



Sevgili Şermin hocamın yurt dışından aldığı cetvel desenli kurdeleyle de bütünleşince çok cici bir kalem kutusu çıktı ortaya.


Gorjuss kız resimleri ise  pinterestten....

8 yorum:

  1. çok sevimliler ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Kalem kutularıyla çocukluğuma döndüm, Gorjuss kız a ben bile bayılıyorum :)) Çok güzel olmuşlar, ellerinize sağlık, güzel günler kullansınlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet benim de çocukluğum aklıma geldi....bu kalemlik o zamanlar bulunabilen birkaç çeşitten biriydi... kalem kutusu kullanmak için belki yaşlandık ama kalın kraft kapaklı bir deftere en kısa sürede kendim için de bir gorjuss kız çalışması yapmak istiyorum. sevgiler...

      Sil
  3. Ben de çok seviyorum bu kızları ama adlarını bilmiyordum, bilmeden yeğenime yaptığım bir resim çerçevesinde kullanmıştım. Barbielerden daha tatlı bu kızlar yaa..Ellerine sağlık kalem kutları süper olmuş, kızlar çıldırmıştır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dün akşam yorumları aldım kızımdan...evet çok beğenmişler...ben de yaparken çok keyif aldım, canlı renklerle çocuksu objeler çalışmak gerçekten çok eğlenceli... çerçeve için sizin de ellerinize sağlık. sevgiler...

      Sil
  4. Çocukluğumu hatırladım. Ne de çok ahşap kalemliklerimiz vardı bizim. Şimdi arada sırada Sunay Akın'ın oyuncaklar müzesine gidip yad ediyorum anılarımı. Bunlar da çok güzel çok nostaljik olmuşlar...

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlı kalem kutuları bunlar:)

    YanıtlaSil
  6. gorjuss kizlar cok yakismis cok guzel olmuslar.
    ellerinize saglik...
    sevgiler...

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...